Eredményfeltöltés

Kitöltési útmutató

Kérjük, hogy minden esetben azokat az adatokat add meg (név, e-mail cím), amit a nevezés során!

Fájl feltöltése a teljesítésről: töltsd fel az órádról, telefonodról készített fotódat, amelyen látszódik a teljesítésed (minimum táv és idő)  - a rögzítő applikációknál (pl.: Strava) van megosztási lehetőség, így ha e-mailben elküldöd magadnak a aktivitást, képként le tudod tölteni, majd ide feltölteni.

Születési dátumod azért kérjük, hogy díjazni tudjuk a legfiatalabb és a legidősebb teljesítőt!

A címed az érem postázása miatt kérjük, ezt harmadik személynek semmi esetben nem adjuk tovább. Az érmeket nem a gyártó, hanem mi fogjuk feladni a postán. Kérjük, hogy a cím a következőket tartalmazza: Irányítószám; település; közterület neve (utca, út, tér, stb...); házszám; emelet; ajtó.

A félkövér betűtípussal szedett mezők kitöltése kötelező!

Küldés előtt el kell fogadni a megadott adatok jogos érdekből történő felhasználását. Adataidat harmadik félnek nem adjuk ki!

FONTOS INFORMÁCIÓ

Minden héten szerdán és vasárnap összesítjük az adott időszak alatt beérkezett eredményfeltöltéseket, emiatt lehetséges, hogy az okleveled és a tájékoztató e-mail nem közvetlenül a fenti űrlap kitöltése után érkezik meg hozzád!

Éremküldés

Az aktuális hét hétfő és vasárnap között elküldött eredményeket az azt követő hét folyamán dolgozzuk fel, így az érmed az eredményfeltöltésedet követő héten várhatod.